Antena 3 CNN Politică PSD: "Iohannis conduce cabinetul Cîţu ca pe un animal de companie!"

PSD: "Iohannis conduce cabinetul Cîţu ca pe un animal de companie!"

PSD îl avertizează pe premierul Cîţu că analiza Comisiei Europene arată clar de când au început finanţele României să sufere accentuat: dinainte de pandemie.

PSD: "Iohannis conduce cabinetul Cîţu ca pe un animal de companie!"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2021   •   16:20

"Premierul-Datorie Cîțu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a mințit el pe români când a umflat din pix valoarea finanțărilor acordate economiei pentru a depăși criza COVID-19.

În realitate, pe mâna lui Cîțu, România a atins recordul celui mai firav pachet de stimulare dintre țările UE, de doar 1,4% din PIB - de 5 sau chiar 10 ori mai puțin decât vecinii săi!

PSD: Iohannis conduce cabinetul Cîţu ca pe un animal de companie

Degeaba vrea Cîțu să răstălmăcească scrisoarea CE și să facă din negru alb! Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, 'before COVID outbreak' (inainte de criza Covid-19 – traducere pentru absolventul de universitate americană Florin Cîțu)! (...)

Azi, șeful politic al lui Cîțu continuă modelul 'totul pentru noi, nimic pentru români', cu a doua serie a Ciolaniadei! Orban împarte funcții filialelor PNL, în timp ce viața românilor se degradează dramatic!

  • Farmaciile sunt în pericol să rămână fără tratamente esenţiale pentru pacienţi, după ce statul a întârziat şi 150 de zile plata medicamentelor.
  • Fiscul a început prigoana împotriva datornicilor chiar de Revelion iar acum vrea să impoziteze ajutoarele de stat primite de români în pandemie.
  • Milioane de români s-au trezit cu factura la energie scumpită fiindcă Guvernul PNL n-a vrut să definească prin lege consumatorul vulnerabil.

La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil 'cîțu-cîțu', ca pe un animal de companie, Guvernarea Țeparilor duce țara direct în prăpastie!", se spune într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

 

Comisia Europeană: Datoria publică a României ar putea ajunge la 100% din PIB în 2027!

Într-o scrisoare oficială, Comisia Europeană l-a înştiinţat pe noul ministru de finanţe, Alexandru Nazare, că doreşte să discute bugetul public al României pe 2021 şi să analizeze împreună acţiunile necesare, atât imediat, cât şi pe termen mediu pentru a aduce situaţia fiscală pe o cale sustenabilă.

Comisia Europeană va reevalua situaţia bugetară a României în primăvăra anului 2021 şi dacă va fi cazul va propune noi paşi în cadrul procedurii de deficit excesiv, se menţionează în documentul citat.

×
Subiecte în articol: PSD Florin Cîțu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close