Antena 3 CNN Politică Purtătorul de cuvânt al PNL: „Dragnea imaginează tot felul de duşmani văzuţi şi nevăzuţi”

Purtătorul de cuvânt al PNL: „Dragnea imaginează tot felul de duşmani văzuţi şi nevăzuţi”

Purtătorul de cuvânt al PNL: „Dragnea imaginează tot felul de duşmani văzuţi şi nevăzuţi”
de S.T.    |    28 Dec 2018   •   13:02

Liviu Dragnea imaginează duşmani văzuţi şi nevăzuţi şi încearcă să declanşeze o isterie colectivă, afirmă la RFI purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

Liviu Dragnea speră că va reuşi destructurarea „statului paralel”, despre care spune că nu este condus de Klaus Iohannis, acesta fiind „doar o păpuşă”, „un beneficiar”.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, spune că „Liviu Dragnea face din nou afirmaţii din aceeaşi categorie cu asasinii de la Athenee Palace. Imaginează tot felul de duşmani văzuţi şi nevăzuţi, împotriva cărora încearcă să declanşeze o isterie colectivă şi să vină domnul Liviu Dragnea să pozeze în apărătorul oamenilor oprimaţi de aceste fiinţe văzute şi nevăzute. Sunt afirmaţii halucinante, care trădează mai degrabă o anumită disperare personală, pentru că după doi ani de zile, deşi a obţinut o majoritate absolut covârşitoare în Parlament, iată, nu reuşeşte să-şi ducă planul la bun sfârşit, respectiv planul de a se face scăpat, prin modificarea legilor justiţiei sau prin diverse alte tertipuri, de a se face scăpat de dosarele penale pe care le are încă pe rol”.

Citiți și:

Liviu Dragnea, despre presiunile externe împotriva Guvernului: S-au prezentat lucruri neadevărate. Sunt interese mari la mijloc

Liviu Dragnea, despre aprobarea Bugetului pe 2019: Ori vom convoca Parlamentul cu câteva zile înainte de februarie, ori la început

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close