Antena 3 CNN Politică Radu Berceanu rupe tăcerea: Destructurarea PMP a început din seara alegerilor

Radu Berceanu rupe tăcerea: Destructurarea PMP a început din seara alegerilor

Radu Berceanu rupe tăcerea: Destructurarea PMP a început din seara alegerilor
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    11 Iun 2014   •   21:58

Retras din politică de aproape doi ani, fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, spune că PMP nu este un proiect viabil.

Berceanu spune despre fostul său prieten şi coleg Traian Băsescu că este singur şi nu ştie să lucreze în echipă. Într-un interviu pentru ziare.com, Radu Berceanu critică decizia lui Băsecu de a rupe PDL ca apoi să vorbească de unificarea dreptei în jurul Elenei Udrea căreia îi lipsesc ani din CV.

Fostul lider PDL spune că destructurarea PMP a început imediat din seara alegerilor europarlamentare şi că acum partidul lui Traian Băsescu nu ar obţine un scor mai mare de 1,5%.

Considerat unui dintre foştii camarazi ai preşedintelui, Radu Berceanu a explicat cum liderii PDL îl percepeau ca pe un idol pe Traian Băsescu
după câştigarea primului mandat.

"Dl. Băsescu a avut multe momente încărcate de emoţie, care au provocat emoţie generalizată. Îmi aduc aminte, după ce a ieşit preşedinte în 2004, a fost o întâlnire organizată de Blaga la Sala Palatului, când ne-a spus: "nu-mi păstraţi locul cald, acum sunt preşedinte, mă duc". Blaga plângea de i se înnodau lacrimile sub bărbie. Eu plângeam, Videanu plângea, toată scena plângea, jumătate din presă plângea. După care a fost ce a fost", a spus Radu Berceanu.

Mugur Ciuvică şi Sorin Ilieşiu au comentat, miercuri, la Antena 3, atacurile lui Radu Berceanu către Traian Băsescu.



×
Subiecte în articol: Radu Berceanu Elena Udrea
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close