Antena 3 CNN Politică Radu Mazăre: "Denunţurile" lui Strutinsky şi Martin, şopârle băgate de procurori prin intermediul presei

Radu Mazăre: "Denunţurile" lui Strutinsky şi Martin, şopârle băgate de procurori prin intermediul presei

Radu Mazăre: "Denunţurile" lui Strutinsky şi Martin, şopârle băgate de procurori prin intermediul presei
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Mar 2015   •   23:49

Radu Mazăre a spus, miercuri seară, când a ajuns acasă la Constanţa de la Bucureşti, că afirmaţiile potrivit cărora omul de afaceri Sorin Strutinsky şi deputatul Eduard Martin l-ar fi denunţat la DNA sunt "şopârle" ale procurorilor anticorupţie făcute publice prin intermediul presei, lăsând să se subînţeleagă că cei doi sunt oameni cu coloană vertebrală şi prieteni adevăraţi ai lui, informează Agerpres.

"Acum, m-a vrut la arest cine se găseşte la arest în momentul ăsta, domnul Georgescu de la ANI, pentru că dosarul este făcut în urma reclamației pe care a făcut-o dumnealui ca şi şef, iar ca inspector (...) o cucoană care a lucrat în primărie, pe care am dat-o afară, i-am imputat niște bani și atunci s-a hotărât să se răzbune. Dar... aşa e viaţa, băgaţi bine la cap, faci bine, bine găseşi, vrei să faci rău, la un moment dat se întoarce. (...) Erau mai mulţi ziarişti care spuneau că, vai, Strutinsky face denunţuri împotriva mea, Martin la fel.

Astea sunt şopârle băgate prin intermediul presei, pentru că nu ar avea ce denunțuri să facă. Unu. Şi doi, se ştie că există şi oameni cu coloană vertebrală şi prieteni adevăraţi. Chiar dacă ne-am obișnuit să fie ca în anii '50 când se denunțau între ei numai ca să-şi scape rudele, soţii, fraţii, există încă oameni, bărbaţi adevăraţi", a afirmat Radu Mazăre.

Marţi seară, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţiei au respins solicitarea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă pentru 30 de zile a primarului Constanţei, Radu Mazăre, după ce acesta a fost reţinut în arestul Poliţiei Capitalei pentru 24 de ore, fiind acuzat de trei infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, precum şi două infracţiuni de conflict de interese.

În acelaşi dosar, DNA a cerut arestarea preventivă și a omului de afaceri Sorin Strutinsky, arestat în altă cauză, pentru trei infracţiuni de complicitate la luare de mită.

Potrivit unor surse judiciare, în dosarul lui Radu Mazăre este cercetat penal şi deputatul PSD Eduard Martin.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close