Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: PNL lovește mâna întinsă Opoziției de premierul Sorin Grindeanu

Radu Tudor: PNL lovește mâna întinsă Opoziției de premierul Sorin Grindeanu

Radu Tudor: PNL lovește mâna întinsă Opoziției de premierul Sorin Grindeanu
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Ian 2017   •   16:46

Radu Tudor a scris, pe blog, un articol în care argumentează că președinta PNL Raluca Trucan a lovit peste ”mâna întinsă” Opoziției de premierul desemnat Sorin Grindeanu.

”Sorin Grindeanu, a afirmat, miercuri, în discursul său din Parlament, că obiectivul Guvernului său este ”România normală”, care să cuprindă toate ţintele guvernărilor anterioare la un loc, promiţând că toate angajamentele făcute de PSD în campanie vor fi respectate.

(...) El s-a angajat ca la finalul mandatului Executivului România să devină ”o ţară normală”, în care oamenii “să trăiască bine” şi să se bucure de aceleaşi drepturi şi libertăţi de care se bucură şi majoritatea cetăţenilor europeni.

Drept răspuns, Raluca Turcan, presedintele PNL a declarat de la tribuna Parlamentului ca acest guvern este o palma data romanilor, ca PSD este un partid anti-occidental si ca echipa guvernamentala este doar o lista de subordonati a lui Dragnea. Turcan a continuat cu un limbaj extrem de dur, atacand PSD si noul cabinet”, a scris Radu Tudor, pe blog.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Raluca Turcan radu tudor
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close