Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan: "Jos ticăloșii! România are nevoie ca de aer de anticipate!"

Rareș Bogdan: "Jos ticăloșii! România are nevoie ca de aer de anticipate!"

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a spus că România are nevoie de alegeri anticipate ca de aer fiindcă "tot ce face PNL pentru a reașeza țara în coordonatele normalității", PSD blochează în Parlament sau prin CCR. 

Rareș Bogdan: "Jos ticăloșii! România are nevoie ca de aer de anticipate!"
25 Feb 2020   •   16:04

"Jos ticăloșii! România are nevoie ca de aer de anticipate! Tot ceea ce face PNL pentru a reașeza țara în coordonatele normalității, pentru a desființa privilegiile, a ieftini viața tuturor, PSD blochează în Parlament sau prin CCR! Și nu e vorba doar de pensile speciale, pe care legea inițiată de PNL le-a anulat! Ci de toate măsurile pe care românii le cer de ani de zile și nu se întâmplă nimic, căci niște infractori cu legitimație oficială își protejează averile de faraoni!", a scris europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Rareș Bogdan a dat mai multe exemple de măsuri pe care le-a adoptat PNL și pe care PSD a încercat să le blocheze. 

"Suprataxele care au scumpit facturile la încălzire, curent, telefonie, internet, gaze, carburanți, pe care i-am implorat încă de când eram jurnalist să nu le introducă, au fost eliminate de PNL, dar majoritatea otrăvitoare a votat să rămână în vigoare.
Sistemul de pile prin care erau detașați din mediul privat în zona publică, pe salarii enorme, o groază de rude, prieteni, oameni utili PSD, a fost eliminat tot de PNL, dar majoritatea toxică a votat împotrivă!

Salariile demnitarilor au fost înghețate tot de PNL, însă în Senat, PSD a votat și împotriva acestei măsuri! Să vă mai spun de Diaspora, de care PSD se teme ca de confiscarea averilor? Frații din Diaspora sunt în cotinuare bătaia de joc a bolșevicilor, din două motive: din răzbunare și din teama că vulcanul emoțional care a erupt în 2014 odată cu alegerea președintelui Klaus Iohannis îi va mătura definitiv! PNL a crescut la 3 zile perioada de vot de peste granițe și a dublat numărul parlamentarilor pentru Diaspora, dar majoritatea PSD a votat din nou împotrivă. Mai mult decât atât, Avocatul Poporului, care numai al poporului nu este, a atacat OUG privind organizarea alegerilor anticipate la CCR", a adăugat Rareș Bogdan. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close