Antena 3 CNN Politică Scenariu-bombă lansat de Ion Cristoiu: "Se schimbă totul fundamental. PNL începe să fie PSD-ul de pe vremuri"

Scenariu-bombă lansat de Ion Cristoiu: "Se schimbă totul fundamental. PNL începe să fie PSD-ul de pe vremuri"

Ion Cristoiu a lansat un scenariu-bombă cu privire la lupta candidaților la alegerile locale pentru Primăria Capitalei. Jurnalistul susține că totul s-a schimbat fundamental după ce Traian Băsescu și Tăriceanu și-au anunțat candidaturile pentru fotoliul de la București.

Scenariu-bombă lansat de Ion Cristoiu: "Se schimbă totul fundamental. PNL începe să fie PSD-ul de pe vremuri"
Sursa foto: Antena 3
de Mirabela Vasile    |    16 Aug 2020   •   21:28

”Intrarea celor două noi personalități pentru cursa fotoliului Capitalei, schimbă fundamental campania electorală. Campania electorală va fi pe tip. Adică nu doar pe proiecte, va fi și pe măsura în care îmi inspiră mie încredere că va face. Din acest punct de vedere, strategia de până acum, că așa era -se unește toată dreapta, se năpustește asupra ciumei roșii întruchipată de Gabriela Firea- și votăm politic.

De data aceasta discuția și votul va fi altfel. Nu ai cum. Traian Băsescu, Tăriceanu și Gabriela Firea dacă ar binevoi să se apere mai puțin și să vorbească mai mult de proiectele Bucureștiului, că nu mă interesează ce spun adversarii, atunci și el trebuie să îmi inspire încredere. Nu poate să facă asta dacă vine cu doi inși și te trece pe foaie.”, a zis Cristoiu.

PNL începe să fie PSD-ul de pe vremuri

”Și o singură observație. Am văzut că Gabriela Firea nu mai face greșeala pesedistă din toate vremurile de a pune panouri, să se sperie caii în București, nu mai e așa plină. Pe când PNL face o greșeală punând prea multe panouri cu Nicușor Dan, PNL începe să fie PSD de pe vremuri. Am dat doar câteva exemple. Și observația părintească, în aceste condiții, cu noii intrați în joc: S-a schimbat ceva. Nu trebuie să mai asculți de consilieri”, a adăugat acesta.

×
Subiecte în articol: Ion Crisotiu Capitală
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close