Antena 3 CNN Politică Şeful CJ Botoşani, vacanţă pe bani publici cu familia şi consilierii. Soţia lui Florin Ţurcanu: „Aşa ca să moară duşmanii, să comenteze cu spor..."

Şeful CJ Botoşani, vacanţă pe bani publici cu familia şi consilierii. Soţia lui Florin Ţurcanu: „Aşa ca să moară duşmanii, să comenteze cu spor..."

Şeful CJ Botoşani, vacanţă pe bani publici cu familia şi consilierii. Soţia lui Florin Ţurcanu: „Aşa ca să moară duşmanii, să comenteze cu spor..."
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    25 Aug 2014   •   11:16

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a petrecut două săptămâni la mare, pe banii instituţiei, alături de soţie şi cei doi copii şi încă trei consilieri.

Mai mult, Ţurcanu a folosit şi maşinile Consiliului Judeţean pentru a ajunge pe litoral. Preşedintele Consiliului Judeţean spune însă că a fost la malul mării pentru cursuri de admnistraţie. 

 
Consiliul Judeţean Botoşani a aprobat încă din luna iulie, participarea preşedintelui CJ Florin Ţurcanu la cursuri de perfecţionare. Acesta a ales să studieze, printre altele, protecţia şi gestionarea informaţiilor clasificate, chiar la malul mării, potrivit gândul.info.
 
Soţia lui Florin Ţurcanu, deputatul PNL Roxana Anuşcă, a ţinut să le arate tuturor unde îşi petrece vacanţa, aşa că a postat mai multe fotografii pe un site de socializare.
 
„Aşa ca să moară duşmanii, să comenteze cu spor... până ce de ciudă mor!!!", a scris Roxana Anuşcă pe contul ei de Facebook.
 
În plus, pentru deplasarea făcută la Eforie Nord, delegaţia s-a folosit de maşinile Consiliului Judeţean.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close