Antena 3 CNN Politică Senatul face angajări de şoferi, experţi şi consilieri parlamentari

Senatul face angajări de şoferi, experţi şi consilieri parlamentari

Senatul face angajări de şoferi, experţi şi consilieri parlamentari
Sursa foto: Senat
19 Mai 2010   •   12:17

Senatul a scos la concurs, pentru lunile mai şi iunie, 18 posturi vacante de şoferi, expert parlamentar şi consilier parlamentar, potrivit anunţurilor oficiale de pe pagina de internet a instituţiei.O parte a probelor de concurs au fost deja organizate în luna mai, concursurile finale urmând să se desfăşoare în a doua parte a lunii mai şi în luna iunie.

Printre posturile scoase la concurs sunt cele de expert parlamentar la Serviciul relaţii bilaterale externe, consilier parlamentar şef de serviciu în cadrul Direcţiei generale legislative, serviciul tehnic legislativ.
Alt post scos la concurs este de funcţionar public parlamentar şef de cabinet în cadrul Direcţiei generale legislative, comisia parlamentară a revoluţionarilor.
Senatul mai are vacante, cu titlu temporar, şi două posture de şoferi, angajarea urmând să se facă pe perioadă determinată.
Senatul intenţionează să mai angajeze şi un consilier parlamentar, un expert parlamentar, un consilier parlamentar şef serviciu în cadrul Direcţiei generale de audit, un consilier parlamentar şef serviciu în cadrul Direcţiei generale legislative, un consilier parlamentar şef serviciu în cadrul Direcţiei generale legislative, serviciul pentru lucrările Senatului.
Au fost, de asemenea, anunţate concursuri pentru două posturi vacante în cadrul Direcţiei de documentare, unul de consilier parlamentar şi unul de consilier parlamentar şef de birou.
Alte şase posturi scoase la concurs sunt: un consilier, un consilier director şi doi consilieri şef serviciu Direcţia tehnică administrativă, un expert şef serviciu la Direcţia Transporturi, un consilier la Direcţia patrimoniu imobiliar.
Alt post vacant scos la concurs este de consilier şef birou la Biroul procedure Achiziţii publice.
Antena3.ro

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close