Antena 3 Politică Lider PSD, după ce Orban a anunțat că va fi declarată starea de alertă: Totul este făcut cu ură și cu încrâncenare

Lider PSD, după ce Orban a anunțat că va fi declarată starea de alertă: Totul este făcut cu ură și cu încrâncenare

14 Mai 2020   •   12:35
Lider PSD, după ce Orban a anunțat că va fi declarată starea de alertă: Totul este făcut cu ură și cu încrâncenare
Sursa foto: Hepta

Șerban Nicolae a avut o primă reacție după ce Orban a anunțat joi că va fi declarată stare de alertă, premierul subliniind că ”Nimic nu ne va împiedica să luăm toate deciziile necesare pentru a face față în continuare provocării”.

Senatorul PSD a declarat în exclusivitate, pentru Antena 3, că nu vede cu ochi buni decizia premierului, spunând că măsurile nu pot si luate și anunțate de pe o zi pe alta.

„Nu știm ce măsuri vor avea în vedere, nu știm ce restricții vor să impună, care va fi modul de aplicare, gradualitatea, proporționalitatea raportat la beneficiul protecției dreptului la viață și la sănătate pentru populație. Mă face să fiu reținut în a face aprecieri. Despre ce să vorbim. Orban însuși nu cred că știe despre ce vorbește.”, a spus Șerban Nicolae.

Aroganța liberalilor, în frunte cu Iohannisagravează criza provocată de COVID-19

”A spus niște lucruri la modul general, dar asta spune de două luni: că știu ce au de făcut, că au luat măsuri, că sunt pregătiți și s-a văzut. A făcut lucrurile foarte prost și de multe ori s-au comis abuzuri.

Se iau măsuri doar sancționatorii. Totul este făcut cu ură și cu încrâncenare din cauza incompetenței și iresponsabilității și totul pleacă de la Cotroceni. Aroganța și infatuarea de care dau dovadă guvernanții, în frunte cu Klaus Iohannis, produce o agravarea a crizei de COVID-19”, a mai declarat liderul PSD.

×
Subiecte în articol: Serban Nicolae Orban

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close