Antena 3 CNN Politică Sevil Shhaideh, prima reacție după ce a fost nominalizată ca premier

Sevil Shhaideh, prima reacție după ce a fost nominalizată ca premier

Sevil Shhaideh, prima reacție după ce a fost nominalizată ca premier
de M.Z.    |    22 Dec 2016   •   08:25

Sevil Shhaideh, premierul nominalizat de Liviu Dragnea, a avut prima reacţie după anunţul făcut de liderul PSD. 

Aceasta a scris pe Facebook că este o zi istorică, iar propunerea sa la conducerea Guvernului reprezintă un nou început. Shhaideh mai spune că faptele şi rezultatele vor prima în faţa cuvintelor. 

O zi istorică! Zi în care România a optat pentru un nou început, într-un mod diferit, cu fapte primând și lăsând vorbele pentru a explica rezultatele ce vor urma să vină”, a scris Sevil Shhaideh pe Facebook.

Dacă va fi desemnată de preşedintele Iohhanis, România va avea pentru prima dată, la cârma Guvernului, un prim-ministru femeie care aparţine unei minorităţi. 

Preşedintele va trebui să ia o decizie în privinţa lui Sevil Shhaideh, după ce va termina runda de consultări de joi cu PMP şi minorităţile naţionale. 

Propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru este Sevil Shhaideh, a anunţat miercuri preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Anunţul a luat prin susprindere pe toată lumea. Mai mult, Liviu Dragnea l-a ameninţat pe preşedintele Klaus Iohannis cu o eventuală suspendare în cazul în care nu va accepta propunerea sa. 

Dragnea are însă o nemulţumire. Dacă nu ar fi fost condamnat în dosarul Referendumului s-ar fi autopropus pentru postul de premier. 

La scurt timp după anunţarea numelui viitorului premier propus de PSD, în presă a apărut informaţia că fostul secretar de stat Sevil Shhaideh ar fi fina liderului PSD, lucru infirmat vehemet de Liviu Dragnea. 

Citiți și Surse: Guvern PSD-ALDE cu mandat limitat. Ce urmează după și ce a declarat Dragnea

×
Subiecte în articol: Sevil Shhaideh Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close