Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu cere demiterea șefului CNAIR

Sorin Grindeanu cere demiterea șefului CNAIR

Sorin Grindeanu cere demiterea șefului CNAIR
Sursa foto: Foto: Facebook/ Sorin Grindeanu
de S.T.    |    07 Ian 2017   •   13:21

Sorin Grindeanu cere demisia șefului CNAIR

Prim-ministrul a anunţat sâmbătă, într-o declaraţie de presă, că i-a cerut ministrului Transporturilor să-l demită pe directorul general al CNAIR, Cătălin Homor, pentru proasta gestionare a deszăpezirii de pe autostrăzi.

„L-am rugat pe domnul ministru Cuc (ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc - n.r.) să trimită Corpul de control la CNAIR şi, de asemenea, l-am rugat să ia toate măsurile legale pentru demiterea domnului director al CNAIR pentru că în acest moment tot ceea ce înseamnă coordonarea activităţilor de deszăpezire şi modul în care operatorii şi cei care au câştigat au fost coordonaţi, la 14 ore după ridicarea Codului portocaliu, este deficitară. I-am transmis domnului Cuc să facă o analiză în amănunt nu doar pe persoană pentru că e clar că acolo lucrurile sunt deficitare ci şi la cauzele care au dus la această situaţie nefericită”, a declarat premierul.

Autostrăzile A2 şi A4 sunt închise. Alte sectoare din 29 de drumuri naţionale sunt în continuare închise din cauza zăpezii şi a viscolului.

Premierul Sorin Grindeanu a fost sâmbătă în vizită la Ministerul Transporturilor, unde a discutat cu reprezentanţii instituţiei pe tema operaţiunilor de deszăpezire.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close