Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, despre discursul lui Klaus Iohannis: Arată dorința arzătoare a președintelui de a pune cât mai degrabă ”guvernul meu”

Sorin Grindeanu, despre discursul lui Klaus Iohannis: Arată dorința arzătoare a președintelui de a pune cât mai degrabă ”guvernul meu”

Sorin Grindeanu, despre discursul lui Klaus Iohannis: Arată dorința arzătoare a președintelui de a pune cât mai degrabă ”guvernul meu”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
08 Feb 2017   •   12:57

Premierul Sorin Grindeanu a criticat discursul din Parlament al președintelui Klaus Iohannis, la dezbaterea moțiunii de cenzură, arătând că ”dincolo de lozinco și de încercarea de a se agăța de protestele românilor pentru a-și reface credibilitatea”, Iohannis a arătat cât de mult își dorește să-și pună ”guvernul meu”.

”Ați auzit ieri discursul președintelui României, dincolo de lozinci și încercarea de a se agăța de protestele românilor pentru a-și reface credibilitatea, cred că a reieșit un lucru destul clar. Dorința arzătoare a președintelui Iohannis de a pune cât mai degrabă guvernul meu. Avem deja experiența unui astfel de executiv pe care istoria il va retine drept guvernul zero. Eu cred că avem o datorie față de încrederea populației pe care am câștigat-o la urne și că trebuie să ne asumăm în continuare asumarea acestei țări. Vă rog să nu acceptați acest joc și să nu mai cădem în această capcană”, a spus Sorin Grindeanu.

 

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Klaus Iohannis
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close