Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, după ce a fost prins fumând în biroul lui Dragnea: ”Îmi este foarte greu să respect legea, dar o respect!”

Sorin Grindeanu, după ce a fost prins fumând în biroul lui Dragnea: ”Îmi este foarte greu să respect legea, dar o respect!”

Sorin Grindeanu, după ce a fost prins fumând în biroul lui Dragnea: ”Îmi este foarte greu să respect legea, dar o respect!”
03 Ian 2017   •   19:15

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a recunoscut că a fumat în biroul președintelui PSD Liviu Dragnea, însă a precizat că țigara era una ”cu aburi” și că nu a încălcat legea.

Sorin Grindeanu a afirmat că este un fumător înrăit și că îi este greu să respecte legea, însă o va respecta oricum, chiar dacă a votat împotriva legii anti-fumat.

”Am stat foarte mult cu țigări neaprinse azi. În plus, am fost ajutat de un coleg cu o țigară cu aburi. Vă rog să vă uitați mai atent. (...) Am votat alături de 19 colegi împotrivă pentru că mi se părea în acel moment că este cea mai restrictivă lege din Europa”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu a fost surprins marţi, într-o înregistrare video, în timp ce încalcă Legea nr. 15/2016 pentru prevenirea și combaterea consumului produselor din tutun, cunoscută drept Legea antifumat.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Liviu Dragnea
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close