Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, întrebat despre o eventuală demisie: „Respect opinia fiecăruia”

Sorin Grindeanu, întrebat despre o eventuală demisie: „Respect opinia fiecăruia”

Sorin Grindeanu, întrebat despre o eventuală demisie: „Respect opinia fiecăruia”
24 Ian 2017   •   18:57

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că nu se opune unui referendum pe tema modificării legislației penale și a arătat că respectă opinia fiecăruia, întrebat fiind despre protestele anti-grațiere din țară.

Întrebat ce le transmite celor care i-au cerut demisia în stradă, Sorin Grindeanu a afirmat că respectă opinia fiecăruia. ”Am văzut diverse lucruri care nu sunt conforme cu realitatea, cum altele care sunt conforme cu realitatea. Fiecare are dreptul la opinie, atâta timp cât se respectă legea”.

Întrebat dacă Guvernul va aproba aceste ordonanţe, chiar dacă va fi organizat un referendum pe această temă, Grindeanu a precizat că nu a discutat cu ministrul Justiţiei despre cele două proiecte de acte normative.

"O să mă informez în zilele următoare, mâine, poimâine, despre ceea ce s-a întâmplat din acest punct de vedere", a spus Grindeanu.

Totodată, întrebat dacă vor fi făcute modificări la cele două proiecte de OUG, Grindeanu a răspuns: "O să văd în urma informării pe care mi-o va da ministrul Justiţiei".

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close