Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, noul premier al României: „Voi convoca prima ședință de guvern, pentru a deveni operaționali în cel mai scurt timp”

Sorin Grindeanu, noul premier al României: „Voi convoca prima ședință de guvern, pentru a deveni operaționali în cel mai scurt timp”

Sorin Grindeanu, noul premier al României: „Voi convoca prima ședință de guvern, pentru a deveni operaționali în cel mai scurt timp”
de S.T.    |    04 Ian 2017   •   15:29

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, că va convoca prima ședință de guvern, pentru a deveni operaționali în cel mai scurt timp.

Potrivit premierului desemnat, subiectul principal al dezbaterilor e România și modul în care noua echipă își propune să conducă țara în următorii patru ani.

„Eu vă propun România normală, vă propun ca la finalul mandatului să avem o țară în care oamenii să trăiască bine și să se bucure de aceleași drepturi și libertăți ca cetățenii europeni”, a declarat Sorin Grindeanu.

Îmi doresc o țară normală, în care lucrurile să fie așa cum e normal să fie(...). Primul semn de normalitate e ca politicienii să respecte ce au promis în campanie”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu: În programul de guvernare veți regăsi toate măsurile prezentate în campania electorală de președintele PSD

„Nu venim la guvernare pentru a face statistici frumoase pe hârtie, iar creșterea economică nu are nicio valoare  dacă nu se regăsește în buzunarele românilor. Într-o țară normală, guvernul urmărește salarii mai mari pentru cetățeni, nu salarii mai mici în speranța că vor veni mai mulți investitori străini”, a precizat Sorin Grindeanu.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close