Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu: Sevil Shhaideh ar fi fost o variantă excelentă pentru conducerea Guvernului

Sorin Grindeanu: Sevil Shhaideh ar fi fost o variantă excelentă pentru conducerea Guvernului

Sorin Grindeanu: Sevil Shhaideh ar fi fost o variantă excelentă pentru conducerea Guvernului
04 Ian 2017   •   16:01

Prima propunere a PSD pentru funcția de prim-ministru, Sevil Shhaideh, ar fi fost o variantă excelentă pentru conducerea Guvernului, a declarat miercuri, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, premierul desemnat Sorin Grindeanu.

"Le mulțumesc celor care m-au propus în această funcție și care mi-au fost alături în alcătuirea echipei guvernamentale și a programului de guvernare pe care le supun astăzi dezbaterii dumneavoastră. Vreau să precizez, de la început, faptul că prima propunere a PSD pentru funcția de prim-ministru, doamna Sevil Shhaideh, ar fi fost o variantă excelentă pentru conducerea Guvernului și e bine că dânsa va fi alături de mine în echipa viitorului Executiv pe care o supun la vot astăzi în Parlament", a spus Grindeanu.

El a salutat apoi "echilibrul" președintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Salut în mod deosebit echilibrul domnului președinte Liviu Dragnea, care în ultimele săptămâni s-a comportat ca un adevărat om de stat, punând interesul național mai presus de interesul său personal sau al partidului pe care îl conduce. S-a evitat astfel o criză politică foarte nocivă pentru țara noastră, iar astăzi România poate avea un Guvern care să înceapă imediat punerea în aplicare a programului votat de români la alegerile din 11 decembrie", a afirmat Sorin Grindeanu.

Premierul desemnat a adăugat că miercuri seara, dacă va primi votul de încredere, va convoca prima ședință de Guvern, astfel încât noul cabinet să devină operațional în cel mai scurt timp.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Sevil Shhaideh PSD
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close