Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu le răspunde liberalilor care îl acuză că face parte din ”guvernul personal al lui Dragnea”

Sorin Grindeanu le răspunde liberalilor care îl acuză că face parte din ”guvernul personal al lui Dragnea”

Sorin Grindeanu le răspunde liberalilor care îl acuză că face parte din ”guvernul personal al lui Dragnea”
04 Ian 2017   •   18:13

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, că votul de învestitură din Parlament pentru guvernul pe care îl va conduce înseamnă o imensă responsabilitate.

”Astăzi, odată cu acest vot, guvernul este guvernul României, indiferent de apartenența la un partid politic sau altul. Acest vot înseamnă o responsabilitate care, în acest moment, apasă pe umerii guvernului. Guvernul este al României”, a spus Sorin Grindeanu.

Întrebat de jurnaliști cum comentează afirmațiile liderilor PNL, care spun despre guvernul său că este ”al lui Dragnea”, Sorin Grindeanu a reamintit că acesta este un guvern politic, al coaliției PSD-ALDE.

Grindeanu a declarat că actul de guvernare pe care îl va exercita Executivul condus de el va fi coordonat pe trei direcţii: responsabilitate, modestie şi respect pentru români.

"Vreau să vă mulţumesc pentru votul pe care l-aţi acordat astăzi, înseamnă pentru noi, pentru Guvernul României, o mare responsabilitate, o responsabilitate care nu e dată doar de votul dumneavoastră de astăzi, ci responsabilitatea este dată şi de votul românilor din 11 decembrie. De aceea, actul de guvernare pe care îl vom exercita va fi coordonat pe aceste direcţii, de responsabilitate, de modestie şi de respect faţă de români", a spus Grindeanu.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close