Antena 3 CNN Politică Şova: Lansarea candidatului ACL arată că nu există "echipa Iohannis", ci "echipa Băsescu"

Şova: Lansarea candidatului ACL arată că nu există "echipa Iohannis", ci "echipa Băsescu"

Şova: Lansarea candidatului ACL arată că nu există "echipa Iohannis", ci "echipa Băsescu"
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Sep 2014   •   22:01

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, afirmă că la evenimentul electoral de lansare a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale s-au aflat aceeaşi oameni care, în vara lui 2012, se aflau lângă preşedintele suspendat la acea vreme, ceea ce demonstrează că nu există "echipa Iohannis", ci "echipa Băsescu".

"Lansarea lui Klaus Werner Iohannis mi-a amintit de mitingul organizat de PDL în vara lui 2012, pentru a-l apăra pe Traian Băsescu. Aceiași oameni au urcat pe scenă şi au avut discursuri, iar mesajele transmise au fost aceleaşi. E ca şi cum timpul a rămas în loc", afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, într-un comunicat remis Agerpres.

Dan Şova adaugă că nu există "echipa Iohannis", ci "echipa Băsescu".

"Când Gheorghe Falcă, finul lui Băsescu, urcă pe scenă şi ţine un discurs pentru tine, când MRU îţi stă în dreapta, iar Blaga în stânga, e clar că ești omul lui Băsescu. Iohannis nu mai poate nega ceea ce este evident pentru o ţară întreagă. Nu există 'echipa Iohannis', ci 'echipa Băsescu' cu un alt nume, în care, ca la tenis, Traian Băsescu este căpitan nejucător", susţine purtătorul de cuvânt al PDL.

Dan Șova îşi exprimă, de asemenea, speranța că "românii nu se vor lăsa păcăliţi şi nu îi vor readuce la putere pe cei care au distrus această țară în guvernarea lor".

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close