Antena 3 CNN Politică Subiectiv: Liviu Dragnea, întâlnire crucială cu posibilul premier PSD

Subiectiv: Liviu Dragnea, întâlnire crucială cu posibilul premier PSD

Subiectiv: Liviu Dragnea, întâlnire crucială cu posibilul premier PSD
Sursa foto: Foto captura Antena 3
20 Dec 2016   •   20:28

Președintele PSD Liviu Dragnea se află, marți seară, la o întâlnire secretă cu câțiva membri de partid, printre care s-ar afla și viitorul premier propus și susținut de coaliția de guvernare PSD-ALDE.

Informația a fost dezvăluită de Oana Zamfir, la Subiectiv, de la Antena 3.

Întâlnirea liderului social democrat vine la câteva ore înainte de începerea consultărilor la Palatul Cotroceni, convocate de președintele Klaus Iohannis, unde PSD va anunța numele viitorului premier.

Vasile Dîncu și Florin Georgescu, pe lista scurtă cu posibili premieri

Potrivit unor surse, printre numele vehiculate pentru șefia Guvernului s-ar număra cel al vicepremierului Vasile Dîncu, dar și al viceguvernatorului BNR Florin Georgescu.

De asemenea, pe lista posibililor premieri s-au perindat inclusiv fostul ministru Mihai Tudose, senatorul Mihai Fifor, Marius Nica și Sorin Grindeanu.

Cel puțin două persoane din cele menționate mai sus s-ar afla la întâlnirea cu Liviu Dragnea, de marți seară.

Alte surse îl indică încă pe Liviu Dragnea ca viitor premier al României. Această variantă a fost însă negată de președintele PSD. În plus, ea nu este însă luată în calcul nici de preşedintele Klaus Iohannis, din cauza condamnării pe care Liviu Dragnea o are în dosarul Referendumului.

 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close