Antena 3 CNN Politică Sulfina Barbu cere cârcotaşilor din PDL să "pună punct declaraţiilor de şezătoare" la adresa Guvernului

Sulfina Barbu cere cârcotaşilor din PDL să "pună punct declaraţiilor de şezătoare" la adresa Guvernului

Sulfina Barbu cere cârcotaşilor din PDL să "pună punct declaraţiilor de şezătoare" la adresa Guvernului
Sursa foto: Sulfina Barbu
21 Mai 2010   •   15:33

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu a cerut vineri colegilor de partid mai cârtitori la adresa performanţelor guvernamentale "să dea dovadă de maturitate" şi să se "pună punct declaraţiilor de şezătoare, de pe margine".
Ea i-a îndemnat pe democrat-liberali să dea dovadă de unitate în jurul Executivului şi să sprijine măsurile de austeritate.

"Toţi colegii mei ar trebui să îşi aducă aminte că unitatea şi respectarea deciziilor stabilite în interiorul partidului au ajutat PDL să iasă din toate situaţiile dificile. Toţi membrii PDL trebuie să dea dovadă de maturitate şi să facă diferenţa între promovarea opiniei sau imaginii personale şi punctul de la care încep să afecteze partidul. Trebuie să punem punct declaraţiilor de şezătoare, de pe margine, şi este nevoie să susţinem aceste măsuri pentru că sunt corecte şi necesare. Iar Guvernul trebuie sprijinit să acţioneze în continuare cu hotărâre", a susţinut Sulfina Barbu.
Ea a amintit că toate statele UE se confruntă cu o situaţie economică extrem de dificilă şi peste tot se iau măsuri de reducere a cheltuielilor din sectorul public.
"Ştim cu toţii foarte bine că toate cheltuielile din acest moment, în ciuda veniturilor încă mici ale românilor, sunt mult mai mari decât ceea ce poate susţine economia. Guvernatorul BNR a spus cel mai clar: în regimul comunist, când statul controla totul, statul avea 900.000 de angajaţi. Dupa 20 de ani de economie liberă, statul a ajuns să aibă 1.400.000 de angajaţi. La 4,3 milioane de angajaţi, avem 4,5 milioane de pensionari din care 900.000 sunt pensionari pe caz de boală. De 20 de ani statul s-a întins cu cheltuielile până când a pleznit: foarte mulţi cheltuie şi puţini contribuie", a arătat Sulfina Barbu.
Barbu avertizează că, "dacă măsurile de austeritate nu sunt aplicate acum, urgent şi până la capăt, consecinţele vor fi simţite de fiecare român". "Responsabilitatea şi solidaritatea pe care le cerem trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi, reprezentanţii PDL", mai recomandă Barbu colegilor care au exprimat în ultimele zile păreri critice la adresa guvernului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close