Antena 3 CNN Politică Surse: Iohannis ar lua în calcul respingerea a două nominalizări de miniștri. Cine sunt oamenii-problemă

Surse: Iohannis ar lua în calcul respingerea a două nominalizări de miniștri. Cine sunt oamenii-problemă

Surse: Iohannis ar lua în calcul respingerea a două nominalizări de miniștri. Cine sunt oamenii-problemă
Sursa foto: Foto: Klaus Iohannis/Facebook
de M.Z.    |    16 Oct 2017   •   15:28

UPDATE 15.28 - Paul Stănescu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării, și Felix Stroe, propunerea pentru Ministerul Transporturilor, sunt cei care ar avea probleme, potrivit evz.ro.

Astfel, Paul Stănescu - propus la Ministerul Dezvoltării - dosar penal la DNA, iar Felix Stroe - propus la Ministerul Transporturilor - a fost recrutat de Securitate în 1972.

----------------------------

Știrea inițială 14.17

Președintele Klaus Iohannis ar lua în calcul respingerea a două nominalizări de miniștri, din cele trei făcute zilele trecute de PSD, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Propunerile de numire a noilor miniştri - Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor şi Marius Nica la Fonduri europene - au ajuns, luni, la Palatul Cotroceni, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Cei trei urmează să-i înlocuiască pe demisionarii Sevil Shhaideh, Răzvan Cuc şi Rovana Plumb.

Premierul Mihai Tudose a spus că nu a discutat cu şeful statului despre aceste propuneri şi că nu are un plan ”B”, în cazul unui eventual refuz din partea lui Klaus Iohannis.

Citiți și Paul Stănescu, propus ministru în locul lui Shhaideh, întrebat despre un dosar în care ar apărea numele lui

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close