Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Iohannis rescrie istorie și omagiază eroii doar în timpul programului de lucru, exclus în weekend!

Tăriceanu: Iohannis rescrie istorie și omagiază eroii doar în timpul programului de lucru, exclus în weekend!

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că gestul de ieri al preşedintelui Klaus Iohannis de a depune o coroană de flori la monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990 este de apreciat, însă data nu corespunde, joi fiind 11 iunie.

Tăriceanu: Iohannis rescrie istorie și omagiază eroii doar în timpul programului de lucru, exclus în weekend!
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    12 Iun 2020   •   10:06

În plus, remarcă liderul ALDE, şeful statului a mai încercat şi în trecut să "rescrie istorie în funcție de interese electorale sau de când trebuie să plece la Sibiu. (...) Exclus în weekend!", a încheiat politicianul.

"Ieri, dl Iohannis și-a învins frica de virus și a ieșit din mediul septic de la Cotroceni. A fost în Piața Universității unde a depus o coroană de flori la monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Un gest frumos și de apreciat. Doar că ieri a fost data de 11 iunie!

Nu este pentru prima dată când dl Iohannis rescrie istoria în funcție de interese electorale sau de când trebuie să plece la Sibiu. Anul trecut a încercat să organizeze o ceremonie de omagiere a victimelor comunismului la 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989 în luna Mai! Ca să-l ajute în campania electorală pentru Parlamentul European. Doar replica hotărâtă a unor urmași ai dizidenților anticomuniști l-a putut întoarce din drum.

Deci, dl Iohannis este un președinte care stimează și omagiază eroii noștri atunci când îi poate folosi în campania electorală și doar în timpul programului de lucru! Exclus în weekend!", a scris preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, vineri, pe pagina de Facebook.

×

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close