Antena 3 CNN Politică Udrea îl refuză pe Ponta: Propunerea premierului de consultare cu PDL e tardivă

Udrea îl refuză pe Ponta: Propunerea premierului de consultare cu PDL e tardivă

Udrea îl refuză pe Ponta: Propunerea premierului de consultare cu PDL e tardivă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    22 Aug 2013   •   23:38
Anunţul premierului Victor Ponta referitor la disponibilitatea de a discuta cu PDL anumite chestiuni de ordin economic este tardiv, în condiţiile în care Guvernul şi-a luat deja anumite angajamente faţă de instituţiile financiare internaţionale, i-a răspuns, joi, deputatul democrat-liberal Elena Udrea.
 
"Între timp (...) scrisoarea de intenţie cu Fondul Monetar Internaţional este finalizată, deci e tardiv acum să ne întâlnim să discutăm despre ceva ce oricum Guvernul nu va putea pune în practică. Însă dânsul face un exerciţiu de imagine, demonstrând că, uite, îşi pleacă urechea la propunerile opoziţiei", a declarat Udrea, potrivit Agerpres. 
 
În opinia sa, Victor Ponta a încercat doar să lase impresia că este deschis la propunerile formulate de opoziţie. 
 
"Ideea de a consulta opoziţia este, în general, o idee bună. Când vine de la domnul Ponta, este evident că are un scop ascuns, iar acela este dorinţa imagine a domnului Ponta. Ponta foloseşte o strategie de comunicare uşor de intuit, în care încearcă să demonstreze că este deschis la propunerile opoziţiei, numai că propunerile opoziţiei sunt vechi de un an şi ceva şi domnul Ponta le-a ignorat permanent", a spus parlamentarul PDL. 

Citeşte şi Ponta: USL invită PDL la negocieri. Orice măsură poate fi discutată
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Elena Udrea
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close