Antena 3 CNN Politică Udrea se reprofilează în afaceri. De ce se BATE Băsescu pentru portul Constanţa

Udrea se reprofilează în afaceri. De ce se BATE Băsescu pentru portul Constanţa

Udrea se reprofilează în afaceri. De ce se BATE Băsescu pentru portul Constanţa
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Mai 2014   •   08:59

După terenuri, Elena Udrea se reprofilează şi intră în afaceri feroviare. Chiar dacă a fost înfiinţată în urmă cu aproape un an, compania are deja contracte bănoase, inclusiv pentru transportarea de substanţe periculoase pe calea ferată. 


Elena Udrea este asociată în noua firmă cu un cumnat al deputatului Alin Popoviciu, dar nu apare în niciuna dintre declaraţiile de avere depuse de ea.
 
Udrea este acţionar minoritar în compania Team Rail Cargo, cu numai 20%. Restul de acţiuni sunt deţinute de doi asociaţi. Unul dintre ei, care are 40% este Alexandru Bejenaru, despre care se ştie că ar fi cumnatul deputatului Alin Popoviciu, un apropiat al Elenei Udrea. 
 
Noua firmă a Elenei Udrea nu apare însă în nicuna dintre declaraţiile de avere depuse de aceasta în calitate de deputat. 
 
Sediul firmei în care Elena Udrea este acţionar se află într-o vilă a unui personaj controversat, Valeriu Trică. Pe vremea când era director al regionalei CFR a închiriat către Alin Popoviciu clubul CFR din centrul Timişoarei pentru 1.000 de euro pe lună. Chiria este modică în comparaţie cu preţul pieţei, iar deputatul şi-a deschis acolo o sală de jocuri laser. 
 
Firma de transporturi feroviare a Elenei Udrea are deja contracte şi cu unităţi din Portul Constanţa, acelaşi port pentru care Traian Băsescu se bate ca să nu ajungă în administrarea Primăriei Constanţa şi a lui Radu Mazăre. 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close