Antena 3 CNN Politică PMP: E posibil ca unii parlamentari PSD să nu voteze o moţiune de cenzură

PMP: E posibil ca unii parlamentari PSD să nu voteze o moţiune de cenzură

PMP: E posibil ca unii parlamentari PSD să nu voteze o moţiune de cenzură
de M.Z.    |    11 Aug 2016   •   11:46

O eventuală moţiune de cenzură ar putea genera instabilitate politică, iar unii parlamentari de la PSD ar putea să nu o voteze, a declarat preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, potrivit Rfi.ro

Valeriu Steriu crede că nu s-ar impune o moţiune de cenzură: "De altfel, probabil că discuţiile de astăzi vor duce la o concluzie mai degrabă ori să fie o moţiune să spunem cu jumătate de gură anunţată ori să nu fie deloc".

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu este necesară o alianţă conjuncturală cu PMP pentru a trece moţiunea de cenzură la adresa Guvernului, spunând că parlamentari UNPR s-au declarat dispuşi să susţină acest demers, pentru că nu au uitat că au fost un partid de stânga.

Valeriu Steriu îi răspunde lui Liviu Dragnea: "Aş zice că mai degrabă e posibil ca unii parlamentari PSD să n-o voteze, chiar dacă domnul Dragnea îi va pune sau nu-i va pune pe listă mai departe. Aşa cum văd la ora actuală, cred că mai degrabă sunt probleme în PSD în a vota sau a nu vota sau chiar a fi prezenţi în ziua respectivă. Parlamentarii foşti UNPR, actuali PMP au fost întotdeauna oameni disciplinaţi şi întotdeauna decizia luată în grup a fost respectată".

PSD şi ALDE ar putea decide joi dacă vor depune sau nu o moţiune de cenzură la adresa Guvernului condus de Dacian Cioloş.

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close