Antena 3 CNN Politică Valeriu Steriu îşi justifică demisia din PSD: Sunt agricultor, nu-mi aducea prea multă bucurie

Valeriu Steriu îşi justifică demisia din PSD: Sunt agricultor, nu-mi aducea prea multă bucurie

Valeriu Steriu îşi justifică demisia din PSD: Sunt agricultor, nu-mi aducea prea multă bucurie
Sursa foto: Valeriu Steriu
18 Ian 2010   •   16:24

Deputatul Valeriu Andrei Steriu şi-a explicat luni părăsirea PSD prin faptul că acest partid nu-i mai oferea mare bucurie şi a sugerat că nu primea susţinere nici pentru proiectele sale pe agricultură. Steriu a precizat că-şi va promova iniţiativele legislative în calitate de membru al grupului independeţilor condus de un alt fost social-democrat, Gabriel Oprea.
"Eu sunt un agricultor prin definiţie, nu politician. M-am consultat cu Gabriel Oprea şi am stabilit ca prioritate lucruri practice pentru agricultori", a declarat Steriu, citat de Mediafax, referindu-se la motivele demisiei sale din PSD.
El a susţinut că, alături de grupul independenţilor, "poate susţine cauzele agricultorilor", intenţionând să sprijine proiecte de lege care să vizeze reforma din administraţia agricolă.
Steriu a recunoscut că agricultura nu a constituit singurul motiv care l-a făcut să plece din partidul condus de Mircea Geoană.
"PSD nici multă bucurie nu-mi aducea? a conchis parlamentarul, care a adăugat că regretă mulţi colegi din partid, dar este bucuros că a găsit alţi foşti social-democraţi "în zona independenţilor".
Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD şi, începând de luni, s-a alăturat grupului independenţilor condus de Gabriel Oprea. Steriu este deputat de Olt şi a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii în Guvernul Năstase. De asemenea, Steriu a fost şef al Departamentului pentru Agricultură al PSD.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Valeriu Steriu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close