Antena 3 CNN Politică Vezi replica preşedintelui suspendat Traian Băsescu, despre cazul vilei Dante

Vezi replica preşedintelui suspendat Traian Băsescu, despre cazul vilei Dante

Vezi replica preşedintelui suspendat Traian Băsescu, despre cazul vilei Dante
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    25 Iul 2012   •   20:57

Preşedintele suspendat Traian Băsescu i-a cerut, miercuri, premierului Voctor Ponta să prezinte o solicitare a sa privind renovarea vilei Dante, aşa cum a spus şeful Executivului. Replica lui Traian Băsescu a fost citită în ediţia de miercuri seară a emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.



"Informaţiile vehiculate şi girate personal de prim-ministrul României, domnul Victor Ponta, reprezintă o diversiune, iar domnul Traian Băsescu îi solicită acestuia să prezinte public probele care dovedesc că a solicitat lucrări de renovare sau amenajare a vilei Dante", se arată în comunicatul de presă cu replica preşedintelui suspendat Traian Băsescu.
 



Premierul Victor Ponta i-a invitat miercuri pe ziarişti să viziteze vila Dante, aparţinând Regiei Autonome - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, renovată, după cum a susţinut şeful Executivului, la solicitarea preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

Regia Autonomă - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat nu a primit, până în prezent, nicio solicitare pentru ca vila Dante să aibă destinaţia prevăzută de legea privind acordarea unor drepturi foştilor şefi de stat, se arată într-un răspuns formulat de RA-APPS, la solicitarea Guvernului, privind cheltuielile efectuate pentru renovarea imobilului din cartierul Primăverii.

Ulterior, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, a arătat într-un comunicat de presă că informaţiile "vehiculate şi girate personal" de prim-ministrul Victor Ponta cu privire la renovarea Vilei Dante "reprezintă o diversiune" şi că Traian Băsescu nu a solicitat niciodată efectuarea vreunei astfel de lucrări.

Citeşte şi Nicolăescu, despre cazul vilei Dante: Băsescu suferă de "delir faraonic imobiliar"




×
Subiecte în articol: Subiectiv vila dante Victor Ponta
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close