Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Emil Boc va fi dat afară de la serviciu şi nici măcar lui nu i se va aplica Codul Muncii

Victor Ponta: Emil Boc va fi dat afară de la serviciu şi nici măcar lui nu i se va aplica Codul Muncii

Victor Ponta: Emil Boc va fi dat afară de la serviciu şi nici măcar lui nu i se va aplica Codul Muncii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
22 Feb 2011   •   12:33

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că opoziţia va depune o moţiune de cenzură pe marginea angajării răspunderii Guvernului pe Codul Muncii, conform Agerpres.

Acesta a adăugat că nu s-au făcut calcule, ci doar se va depune moţiune. 'N-am făcut calcule, o să depunem moţiune. Nu facem calcule'.

Întrebat despre afirmaţiile premierului Emil Boc, potrivit cărora unele prevederi ale Codului Muncii nu întăresc puterea sindicatelor, Ponta a afirmat că primul ministru 'va fi dat afară de la serviciu şi nici măcar lui nu i se va aplica noul Cod al Muncii'.

'Emil Boc nu ştiu în ce calitate vorbeşte. Înţeleg că va fi dat afară de la serviciu şi nici măcar lui nu i se va aplica Codul Muncii. Ceea ce noi trebuie să facem este un Cod al Muncii care să protejeze şi angajatorul, dar care să-i protejeze şi pe angajaţi. Nu suntem într-o ţară bananieră în care angajatul să fie un simplu sclav pe plantaţie, iar o ţară democratică şi europeană înseamnă să ai şi patronate şi sindicate puternice. Boc n-are de unde să ştie lucrul acesta, pentru că el săracul este depăsit de situaţie', a mai spus Ponta.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD Emil Boc codul muncii
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close