Antena 3 CNN Politică Videanu nu vede motiv pentru remanierea sa: Ministerul, cel mai important rol în stoparea căderii economice

Videanu nu vede motiv pentru remanierea sa: Ministerul, cel mai important rol în stoparea căderii economice

Videanu nu vede motiv pentru remanierea sa: Ministerul, cel mai important rol în stoparea căderii economice
Sursa foto: Adriean Videanu
22 Apr 2010   •   12:23

Ministrul Economiei, Adriean Videanu nu se simte remaniabil şi susţine că doar primul ministru Emil Boc şi preşedintele pot să ştie dacă va fi remaniat. La videochat-ul ziarului "Gândul", el a susţinut că, pe baza datelor şi a activităţii sale în fruntea ministerului Economiei nu există motive pentru a fi debarcat din funcţie. Premierul Emil Boc declarase, miercuri, că preşedintele Traian Băsescu nu i-a solicitat, în discuţia de marţi de la Cotroceni, revocarea din funcţie a vreunui ministru.
"Acest lucru poate să-l ştie primul-ministru şi preşedintele ţării. Pe baza datelor, nu ar fi niciun fel de motiv. Care ar fi logica, pentru că Ministerul Economiei a avut cea mai mare contribuţie la stoparea căderii economice", a precizat Videanu, întrebat dacă va fi remaniat.
Adriean Videanu a trecut în revistă o parte din realizările sale ca ministru: sectorul enegetic a fost cel care a dus la stoparea căderii economice, iar Ministerul Economiei a avut responsabilitatea pentru sectoarele energie, gaz şi industrie şi fiecare "şi-a adus contribuţia importantă în stoparea căderii economice".
"Se poate vorbi de economie în ansamblu, din care fac parte şi agricultura şi altele. Dar responsabilitatea pe 2009 a Ministerului Economiei a fost cea mai performantă zonă a economiei", a adăugat Videanu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close