Videanu nu vede motiv pentru remanierea sa: Ministerul, cel mai important rol în stoparea căderii economice

22 Apr 2010   •   12:23
Videanu nu vede motiv pentru remanierea sa: Ministerul, cel mai important rol în stoparea căderii economice Adriean Videanu
Ministrul Economiei, Adriean Videanu nu se simte remaniabil şi susţine că doar primul ministru Emil Boc şi preşedintele pot să ştie dacă va fi remaniat. La videochat-ul ziarului "Gândul", el a susţinut că, pe baza datelor şi a activităţii sale în fruntea ministerului Economiei nu există motive pentru a fi debarcat din funcţie. Premierul Emil Boc declarase, miercuri, că preşedintele Traian Băsescu nu i-a solicitat, în discuţia de marţi de la Cotroceni, revocarea din funcţie a vreunui ministru.
"Acest lucru poate să-l ştie primul-ministru şi preşedintele ţării. Pe baza datelor, nu ar fi niciun fel de motiv. Care ar fi logica, pentru că Ministerul Economiei a avut cea mai mare contribuţie la stoparea căderii economice", a precizat Videanu, întrebat dacă va fi remaniat.
Adriean Videanu a trecut în revistă o parte din realizările sale ca ministru: sectorul enegetic a fost cel care a dus la stoparea căderii economice, iar Ministerul Economiei a avut responsabilitatea pentru sectoarele energie, gaz şi industrie şi fiecare "şi-a adus contribuţia importantă în stoparea căderii economice".
"Se poate vorbi de economie în ansamblu, din care fac parte şi agricultura şi altele. Dar responsabilitatea pe 2009 a Ministerului Economiei a fost cea mai performantă zonă a economiei", a adăugat Videanu.
Antena3.ro

Parteneri
x close