Antena 3 CNN Politică Voinescu: Sorin Oprescu şi primăria Capitalei, responsabili pentru starea proastă a gazonului de pe Arena Naţională

Voinescu: Sorin Oprescu şi primăria Capitalei, responsabili pentru starea proastă a gazonului de pe Arena Naţională

Voinescu: Sorin Oprescu şi primăria Capitalei, responsabili pentru starea proastă a gazonului de pe Arena Naţională
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Sep 2011   •   10:51

Vicepreşedintele PDL, Sever Voinescu, învinăvăţeşte Primaria Capitalei pentru starea proastă a gazonului la meciul de fotbal România-Franţa, de pe Arena Naţională, informează Mediafax.
   
Potrivit  lui Voinescu, întregul scandal privind gazonul de pe Arena Naţională este "trist", democrat-liberalul arătându-se "revoltat" de această poveste.

"Povestea asta cu gazonul, sincer, m-a revoltat. Eu nu sunt un microbist, m-am uitat la acest meci, după ce nu m-am mai uitat la fotbal mulţi ani de zile, dar m-am lăsat atras de toată discuţia din jurul stadionului, care e spectaculos (...)", spune vicepreşedintele PDL.
   
"Povestea gazonului arată ceva profund: felul în care ştim să ducem până la capăt proiecte grandioase. La un stadion de o asemenea anvergură, care a costat atât de mulţi bani, ultimul detaliu, care probabil s-a dovedit a fi şi cel mai important în final să fie tratat cu asemenea neglijenţă? E trist!", crede Sever Voinescu.
   
Purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor îl consideră vinovat pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

"Responsabilitatea este fără îndoială a celui care a gestionat întregul proces de construcţie. Mie mi se pare normal ca cel care plăteşte să fie mereu cu ochii pe constructor şi să-i explice că dacă constructorul face rabat la calitate într-un anumit punct, cel care plăteşte trebuie să fie acolo şi să refuze, să-i solicite refacerea lucrării", a explicat Voinescu.
 
"Primăria este cea care a asumat tot acest proiect, îl plăteşte din banii contribuabililor şi trebuie să-l ducă mai departe", conchide vicepreşedintele PDL.
   
La rândul său, Primăria a declarat că nu ea este responsabilă pentru starea gazonului, ci constructorul.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close