Antena 3 CNN Actualitate Reacţia mamei îndurerate: Cum se garantează "integritatea fizică şi psihică a unei persoane" din moment ce haitele sălbatice de bestii ucid fiinţe lipsite de apărare!?

Reacţia mamei îndurerate: Cum se garantează "integritatea fizică şi psihică a unei persoane" din moment ce haitele sălbatice de bestii ucid fiinţe lipsite de apărare!?

Reacţia mamei îndurerate: Cum se garantează "integritatea fizică şi psihică a unei persoane" din moment ce haitele sălbatice de bestii ucid fiinţe lipsite de apărare!?
de S.T.    |    05 Sep 2013   •   19:53

Mama lui Ionuţ, copilul ucis de câini, a postat pe Facebook un mesaj emoţionant.

Femeia întreabă disperată autorităţile cum ne apără dacă haitele sălbatice de bestii ucid fiinţe lipsite de apărare?

Femeia a găsit puterea să publice şi pasaje din Constituţia României, vrând să arate celor care nu au luat măsuri ce scrie negru pe alb.

Sa citim putin Constitutia Romaniei..
Articolul 1 aliniatul 5 si Articolul 22 Aliniatul 1 si 2...
As vrea sa inteleg cum se garanteaza "integritatea fizica si psihica a unei persoane" din moment ce haitele salbatice de bestii ucid fiinte lipsite de aparare!?!?

(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.

ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.


Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei. Fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.



Dacă sunteti martorul unui eveniment care poate deveni o ştire, ne puteti trimite imagini pe adresele de mail [email protected] sau [email protected].

Citeşte şi:

O "iubitoare de câini" către o femeie care a fost agresată de maidanezi: "Dacă ai crede în Dumnezeu ai înţelege de ce atacă!!"

×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close