Antena 3 CNN Sport Cristiano Ronaldo, primit ca un rege la Al-Nassr. Primele imagini cu fotbalistul au făcut înconjurul lumii

Cristiano Ronaldo, primit ca un rege la Al-Nassr. Primele imagini cu fotbalistul au făcut înconjurul lumii

Cristiano Ronaldo a fost primit ca un rege de către arabi, cu flori, îmbrăţişări şi fani care l-au aşteptat entuziasmaţi.

Cristiano Ronaldo, primit ca un rege la Al-Nassr. Primele imagini cu fotbalistul au făcut înconjurul lumii
Sursa foto: Profimedia Images
de Alexandra Cojoianu    |    03 Ian 2023   •   18:17

Fotbalistul în vârstă de 37 de ani va fi prezentat astăzi de noul club Al-Nassr.

Portughezul a venit în Arabia Saudită împreună cu partenera sa, Georgina, dar și o suită de asistenți și de agenții speciali ai unei firme private de securitate.

Al Nassr a anunțat că marți, ora 20 a României, va avea loc prezentarea oficială a fotbalistului. Presa saudită a publicat și primele imagini cu Cristiano Ronaldo de pe aeroportul King Khalid.

Rămas liber de contract de mai bine de o lună, după ce și-a reziliat contractul cu Manchester United, de comun acord, în urma interviului exploziv pe care l-a acordat, Cristiano Ronaldo și-a găsit echipă.

Al Nassr, grupare din prima ligă a Arabiei Saudite, a anunțat pe 30 decembrie transferul oficial al superstarului portughez. 

Atacantul va deveni cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului, urmând să încaseze aproximativ 500 de milioane de euro pentru cei doi ani și jumătate de contract. 

Ronaldo urmează a fi prezentat în cursul zilei de marți, astfel că a zburat spre Riyadh luni seară. 

De asemenea, acesta s-a fotografiat cu tricoul pe care îl va purta la clubul de fotbal.

 

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo fotbal
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close