Antena 3 CNN Sport Leo Messi pleacă de la FC Barcelona după 17 ani: "Clubul şi jucătorul au ajuns la un acord, însă nu se poate întâmpla"

Leo Messi pleacă de la FC Barcelona după 17 ani: "Clubul şi jucătorul au ajuns la un acord, însă nu se poate întâmpla"

Leo Messi, legendarul fotbalist de la FC Barcelona, părăseşte echipa din Catalonia după 17 ani. Anunţul a fost făcut în această seară.

Leo Messi pleacă de la FC Barcelona după 17 ani: "Clubul şi jucătorul au ajuns la un acord, însă nu se poate întâmpla"
Sursa foto: gettyimages
de Claudia Popovici    |    05 Aug 2021   •   21:16

Leo Messi pleacă de la FC Barcelona după 17 ani în care a jucat pentru echipa de pe Nou Camp.

Clubul FC Barcelona a anunțat oficial, în această seară, că starul Lionel Messi nu va continua să evolueze la echipa catalană, în ciuda faptului că cele două părți ajunseseră la o înțelegere. 

Clubul informează că încetarea colaborării are cauze financiare și structurale. 

”În ciuda faptului că clubul și jucătorul au ajuns la un acord și în ciuda intenției clare a acestora de a semna un nou contract astăzi, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare și structurale (impuse de regulamentele La Liga, n.r. )”, se arată în comunicatul oficial.

Leo Messi pleacă de la FC Barcelona

"Ca urmare a acestei situații, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părți regretă profund faptul că dorințele jucătorului și ale clubului nu vor fi în cele din urmă îndeplinite.

FC Barcelona își exprimă din toată inima recunoștința față de jucător pentru contribuția sa la succesul clubului și îi urează toate cele bune pentru viitor în viața personală și profesională", se mai spune în comunicat.

Leo Messi not staying at FC Barcelona Despite club and player reaching an agreement and their clear intention to sign a...

Publicată de FC Barcelona pe Joi, 5 august 2021

×
Subiecte în articol: Leo Messi FC Barcelona
Parteneri
Vreme capricioasă de Paşte şi 1 Mai 2024. ANM: Semnal privind temperaturile
x close