Antena 3 CNN Timp liber Actor de la Teatrul Național din Cluj, șocat de gestul unor femei aflate în primul rând la spectacol: "Probabil au așteptat să se facă întuneric în sală"

Actor de la Teatrul Național din Cluj, șocat de gestul unor femei aflate în primul rând la spectacol: "Probabil au așteptat să se facă întuneric în sală"

Printr-o postare pe rețelele sociale, actorul Cristian Grosu, de la Teatrul Național din Cluj-Napoca, a atras atenția asupra comportamentului pe care unii spectatori îl au în timpul pieselor de teatru.

Actor de la Teatrul Național din Cluj, șocat de gestul unor femei aflate în primul rând la spectacol: "Probabil au așteptat să se facă întuneric în sală"
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2024   •   23:01

Angajat al Teatrului Naţional din Cluj din anul 2006, Cristian Grosu a făcut această dezvăluire după ce a fost șocat în repetate rânduri de preocupările oamenilor din timpul spectacolelor. 

”Pe când jucam Hamlet la TNC, două domnișoare (trecute) care stăteau în primul rând, chiar după începerea spectacolului, au început să mănânce shaorma (credeți-mă că nu e o glumă) cu de toate.

Probabil au așteptat să se facă întuneric în sală...Pentru că personajul meu intra din sală printre spectatori, am reușit să le atrag atenția.

Citește și: BBC: Inteligența artificială va prelua rolul instructorilor din sălile de fitness​​​​​​​

În orice caz, gestul lor, gestul de a mânca într-o sală de spectacole mi se pare de un extrem prost gust. Nu mai vorbesc despre ținută, telefon mobil, ș.a.m.d. Mi se pare mai mult decât corect să întrerupi un spectacol dacă spectatorii dau dovadă de prostie cronică”, a spus actorul român, conform Actual de Cluj.

 

×
Subiecte în articol: shaorma Teatrul National actor spectacol
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close