Antena 3 CNN Timp liber Film Această actriță faimoasă trebuie să se îngrașe pentru noul ei rol 

Această actriță faimoasă trebuie să se îngrașe pentru noul ei rol 

Această actriță faimoasă trebuie să se îngrașe pentru noul ei rol 
14 Apr 2018   •   17:10

De obicei, actrițelor și modelelor le este spus că trebuie să slăbească pentru a fi parte dintr-un film. Pentru Anne Hathaway însă, cerințele au fost un pic diferite: i s-a spus că trebuie să se îngrașe! 

Actriță a postat pe Instagram un video în care a anunțat că va urma să se îngrașe pentru un rol și că nu acceptă critici în privința greutății. Hathaway a postat un video cu ea antrenându-se și a scris: ”Mă îngraș pentru un film și îmi merge foarte bine. Pentru toți cei care mă vor numi grasă în următoarele luni, nu sunt eu de vina, voi sunteți."

 

 

I am gaining weight for a movie role and it is going well. To all the people who are going to fat shame me in the upcoming months, it’s not me, it’s you. Peace xx PS- I wanted to set this to Queen’s “Fat Bottomed Girls” but copyright said no. Continued peace xx

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Actrița a făcut această declarație preventiv, deoarece de-a lungul carierei, s-a confruntat cu foarte multe critici la adresă corpului ei, dar acum a învățat cum să gestioneze aceste critici. 

Sursă: Cosmopolitan  
  

×
Subiecte în articol: ingrasat
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close