Antena 3 CNN Timp liber Film Ea este Bianca Boeroiu, românca premiată cu un Emmy la categoria "Cel mai bun machiaj contemporan dintr-un film de televiziune"

Ea este Bianca Boeroiu, românca premiată cu un Emmy la categoria "Cel mai bun machiaj contemporan dintr-un film de televiziune"

Românca Bianca Boeroiu a câștigat, duminică seară, Premiul Emmy pentru machiajul pe care l-a realizat pentru serialul Wednesday.

Ea este Bianca Boeroiu, românca premiată cu un Emmy la categoria "Cel mai bun machiaj contemporan dintr-un film de televiziune"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    08 Ian 2024   •   21:28

Bianca Boeroiu a ieșit triumfătoare la Creative Arts Emmy la categoria "Outstanding Contemporary Makeup" pentru machiajul din serialul Wednesday, regizat de Tim Burton, filmat în ţara noastră.

Alături de Bianca, din echipa câștigătoare a prestigiosului premiu au mai făcut parte și Tara McDonald, Freda Ellis, Nirvana Jalalvand și Tamara Meade, potrivit A1.ro.

"Wednesday" a  avut 12 nominalizări la Emmy, inclusiv pentru patru români: Art Directorul Adrian Curelea, supervizorul de costume Adina Bucur, Oana Bardan - pentru Special Visual Effects - și make-up artist Bianca Boeroiu - pentru machiaj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe lângă Bianca Boeroiu au adus acasă Emmy-uri și Adrian Curelea și Adina Bucur.

Românca a fost strălucitoare pe covorul roșu și pe scena Premiilor Emmy, într-o rochie aurie. 

Pe lângă machiaj, Bianca este și artist vizual, specializat în ceramică.

Bianca Boeroiu a lucrat în producții renumite precum „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Loverboy”, „Un pas în urma serafimilor”, „Funeralii Fericite” sau „Aferim”.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close