Antena 3 CNN Timp liber Film Iisus din Nazaret. Cum arată actorul Robert Powell, la 40 de ani de la apariţia în „Iisus din Nazaret” (FOTO)

Iisus din Nazaret. Cum arată actorul Robert Powell, la 40 de ani de la apariţia în „Iisus din Nazaret” (FOTO)

Iisus din Nazaret. Cum arată actorul Robert Powell, la 40 de ani de la apariţia în „Iisus din Nazaret” (FOTO)
06 Apr 2018   •   00:47

IISUS DIN NAZARET. Robert Powell, actor britanic de film şi televiziune, cunoscut de publicul larg datorită rolului său din mini-seria "Iisus din Nazaret", apărută în 1977, are astăzi 72 de ani, iar timpul se pare că și-a pus amprenta pe chipul său.

IISUS DIN NAZARET Legendarul actor a fost scos din minţi de faptul că oamenii îl venerau şi credeau că alungă spiritele rele. Starul de la Hollywood și-a rugat insistent fanii pe rețelele de socializare „să înceteze să-l mai venereze pentru că el nu este Iisus" și că ar trebui mai degrabă, să-l venereze pe adevăratul Iisus.

 IISUS DIN NAZARET„Niciodată nu am încetat să spun și să repet întregii lumi încă din 1977 că eu nu sunt Iisus Hristos. Sunt doar un actor britanic și un comedian. M-am săturat să văd poze afișate în locuri sfinte sau te miri unde. Eu doar am jucat într-un film pentru a-mi câștiga existența. Ardeți pozele cu mine și venerați-l doar pe adevăratul Dumnezeu! Eu sunt doar un actor", a declarat starul.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close