Antena 3 CNN Timp liber Film Kevin Costner se întoarce în România: Va filma o miniserie timp de 13 săptămâni, la Bucureşti

Kevin Costner se întoarce în România: Va filma o miniserie timp de 13 săptămâni, la Bucureşti

Kevin Costner se întoarce în România: Va filma o miniserie timp de 13 săptămâni, la Bucureşti
22 Aug 2011   •   17:36

Kevin Costner se întoarce în România. Actorul va filma la Bucureşti pentru o miniserie TV, luna viitoare.

Serialul descrie rivalitatea dintre două familii în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite. Filmările vor dura 13 săptămâni.

În prezent se face un casting pentru mai multe roluri secundare care vor fi interpretate de actori români.

Nu este pentru prima dată când Kevin Costner vine în România. În octombrie 2009, actorul a susţinut un concert alături de trupa sa, Modern West, în cadrul Festivalului de film de la Arad.

Presa de specialitate internaţională anunţa săptămâna trecută că actorul Kevin Costner va juca în miniseria TV "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsă de postul History Channel.

TV Guide Magazine anunţa săptămâna trecută că miniseria TV va descrie ostilităţile dintre clanul Hatfield, din Virginia de Vest, şi clanul McCoy, din Kentucky, despărţiţi de Tug River, în primii ani de după războiul de secesiune.
  
Kevin Costner va fi şi unul dintre producătorii acestui proiect de televiziune, în care este posibil să mai joace actorii Bill Paxton şi Robert Duvall.
  
Potrivit imdb.com, serialul TV va fi regizat de Kevin Reynolds, cu care Kevin Costner a mai colaborat la superproducţiile "Waterworld - Lumea apelor" (1995), pentru care cineastul a fost nominalizat la Zmeura de Aur pentru cel mai prost film, şi "Robin Hood, prinţul hoţilor" (1991).

×
Subiecte în articol: România actor filmari familii
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close