Antena 3 CNN Timp liber Film Nu au şi nu le pasă! Vezi ce le lipseşte actorilor Clint Eastwood, George Clooney şi Julia Roberts

Nu au şi nu le pasă! Vezi ce le lipseşte actorilor Clint Eastwood, George Clooney şi Julia Roberts

Nu au şi nu le pasă! Vezi ce le lipseşte actorilor Clint Eastwood, George Clooney şi Julia Roberts
Sursa foto: Foto: theenvelope.latimes.com
27 Mar 2012   •   10:35

Hollywood Walk of Fame este o importantă atracţie turistică şi visul de glorie al multor actori. În timp ce o parte dintre cele 2.450 de stele de pe Hollywood Walk of Fame aparţin unor actori care au ajuns vedete peste noapte şi apoi s-au pierdut, există şi unele staruri de primă mână care nu au o stea a lor pe celebrul bulevard, scrie starpulse.com.

George Clooney, Julia Roberts şi Clint Eastwood sunt cei mai cunoscuţi actori care nu au stele pe Walk of Fame. Să fie oare pentru că nu le place publicitatea, sau pentru că procedurile de obţinere a unei stele sunt prea complicate? Un lucru este însă cert. Procedurile pentru a obţine o stea pot provoca dureri de cap, indiferent de setea de glorie şi recunoaştere a actorilor.

Astfel, pentru a ajunge să deţină o stea pe Hollywood Walk of Fame, un apropiat al unui actor trebuie să depună o cerere însoţită de promisiunea fermă că în cazul în care va fi aprobată, actorul sau celebritatea vizată va fi prezentă la ceremonie.

Apoi, solicitarea este examinată de o comisie formată din 5 membri, fiecare reprezentând câte un domeniu de activitate pentru care se acordă celebrele stele - film, televiziune, radio, muzică şi teatru.

Această comisie alege între 20 şi 24 de noi "stele" în fiecare an. Apoi, dacă solicitarea este aprobată, trebuie plătită suma de 30.000 de dolari, iar celebritatea care urmează să aibă propria sa stea pe Walk of Fame dispune de un interval de timp de 5 ani în care să-şi programeze ceremonia.

×
Subiecte în articol: Julia Roberts George Clooney
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close