Antena 3 Timp liber Film Oscar 2015 Interes scăzut pentru ediția de anul acesta. Câţi oameni au urmărit programul

Oscar 2015 Interes scăzut pentru ediția de anul acesta. Câţi oameni au urmărit programul

de O.P.    |    24 Feb 2015   •   09:14
Oscar 2015 Interes scăzut pentru ediția de anul acesta. Câţi oameni au urmărit programul

Ceremonia Oscarurilor a fost urmărită de 36,6 milioane de telespectatori ai rețelei de televiziune ABC, cifre de audiență mult mai mici comparativ cu ediția de anul trecut, potrivit datelor furnizate luni de societatea Nielsen, scrie Reuters.

Spectacolul, al cărui gazdă a fost Neil Patrick Harris, a atras cu 16% mai puțini telespectatori față de ediția de anul trecut, găzduită de actrița de comedie Ellen DeGeneres, fiind considerat de critici mult prea lung, fără strălucire și cu un interes scăzut față de box office în ce privește majoritatea nominalizărilor.

Filmul 'Birdman', care a reușit să oglindească Hollywood-ul și condiția actorilor, este marele câștigător al celei de-a 87-a ediții a Premiilor Oscar, obținând premiile pentru cel mai bun film, regie și scenariu, dar a produs și cea mai mare dezamăgire pentru actorul din rolul principal, Michael Keaton, care deși era considerat marele favorit, a pierdut Oscarul în fața lui Eddie Redmayne.

Povestea unui actor care a interpretat un personaj celebru dar acum uitat, "omul-pasăre", este ideea regizorului mexican Alejandro G. Inarritu, care le-a mulțumit tuturor celor prezenți la ceremonie pentru că au avut răbdarea de a urmări acest "film nebun".

Eddie Redmayne a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal cu portretul pe care i-l face celebrului astrofizician britanic Stephen Hawking în 'The Theory of Everything'.

×
Subiecte în articol: premiile Oscar
Parteneri
x close