Antena 3 CNN Timp liber Film Prima fotografie cu actorul Ryan Gosling în rolul lui Ken din filmul Barbie a stârnit un val de ironii pe internet

Prima fotografie cu actorul Ryan Gosling în rolul lui Ken din filmul Barbie a stârnit un val de ironii pe internet

Festival de ironii pe internet după publicarea primei fotografii cu actorul Ryan Gosling în rolul lui Ken din filmul Barbie. Internauții s-au întrecut în comentarii care de care mai acide legate de aspectul canadianului în vârstă de 41 de ani. 

Prima fotografie cu actorul Ryan Gosling în rolul lui Ken din filmul Barbie a stârnit un val de ironii pe internet
de Mia Lungu    |    18 Iun 2022   •   12:51

Cu părul aproape alb, bronz portocaliu și în boxeri inscripționați cu numele personajului. Așa apare Ryan Gosling în prima poză din filmul Barbie, în care îl interpretează pe nimeni altul decât pe Ken, iubitul protagonistei.

Fanii canadianului s-au întrebat, mai în glumă, mai în serios, cum au reușit stiliștii să-l facă să arate… complet neatrăgător.

"Ryan Gosling în rolul lui Ken este absolut înspăimântător. De ce joacă în acest film?!", a scris un internaut.

"Simt că prea puțini oameni spun cât de înfricoșătoare este poza cu Ryan Gosling în filmul Barbie.", a punctat un altul.

"Unde pot semna petiția de a-l primi înapoi pe ACEL Ryan Gosling din "Crazy, Stupid, Love"?", s-a întrebat retoric o fană a actorului, cu referire la pelicula din 2011 a canadianului.

"Ryan Gosling este un bărbat chipeș, nu avea nevoie de piele portocalie și acel păr de-un blond exagerat.", a comentat un utilizator de Twitter, care a încercat totuși să găsească o explicație pentru această înfățișare: "Să sperăm că asta înseamnă că avea un ego uriaș și se va schimba."

Nu toți internauții au fost la fel de profunzi. "Arată oribil!", a punctat o fană dezamăgită. În vreme ce alta a declarat că îi vine greu a crede că pelicula nu este, de fapt… un thriller psihologic.

O fană i-a rămas fidelă lui Ryan. E vorba chiar de partenera sa de peste 10 ani, actrița Eva Mendes

Au fost însă și tinere care nu au dat vina pe look, ci pe alegerea, spun ele, nereușită a actorului.

"Ryan Gosling pur și simplu nu este suficient de atrăgător pentru a-l interpreta pe Ken. Orice actor mai tânăr și cu o fizionomie mai potrivită putea interpreta acest rol", a scris o internaută.

"Atât de amuzant, atât de bun, atât de entuziasmată pentru a vedea acest film. E Ken-ul meu!", a scris pe Instagram, actrița americană.

În filmul Barbie, Ryan Gosling o are ca parteneră pe actrița australiană Margot Robbie - o păpușă vie, după cum au descris-o fanii, delectați de prima poză cu ea în acest rol. Pelicula va fi lansată în luna iulie a anului viitor.

×
Subiecte în articol: Ryan Gosling Ken Barbie ironii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close