Antena 3 CNN Timp liber Film Românca acuzată că l-a hărţuit pe Leonardo DiCaprio, internată la ospiciu

Românca acuzată că l-a hărţuit pe Leonardo DiCaprio, internată la ospiciu

Românca acuzată că l-a hărţuit pe Leonardo DiCaprio, internată la ospiciu
29 Aug 2010   •   23:54

Românca acuzată că l-a hărţuit pe Leonardo DiCaprio a fost dusă într-un ospiciu, unde se află sub supravegherea medicilor specialişti. Informaţia vine de la tatăl său care spune că familia a făcut totul pentru ca Livia Bistriceanu să renunţe la obsesia pentru Leonardo di Caprio.

Ilie şi Aurelia Bistriceanu s-au mutat în Statele Unite pentru fiica lor, sperau că acolo îi va fi mai bine. Însă aici a început şi obsesia pentru Leonardo di Caprio.

?Fata e bolnavă. E nevinovată. De doi ani încoace i-a căşunat pe acest artist. Noi i-am spus: mă, fată. nu eşti tu de nasul lui. I-am dat exemple, sunt artiste, cantăreţe...?, a declarat tatăl româncei.

Femeia s-a înfăţişat în faţa casei actorului hotărâtă să-i vorbească. Ceea ce a urmat însă.

?Ea a plecat de acasă acum două săptămâni. S-a dus să intre la ăsta. nu a putut să intre că el are guardezi şi e păzit acolo. Ăştia au chemat poliţia. Au vrut să o bage la puşcărie?, a mai spus Ilie Bistriceanu.

După ce actorul reclamat-o pentru hărţuire, Livia Bistriceanu a ajuns la ospiciu. Acolo este ţinută sub supraveghere strictă. Leonardo di Caprio, nu s-a lăsat impresionat de drama femeii. Bolnavă sau nu, nu vrea ca românca să se mai apropie de el sau de casa lui.

Iar dovezile pe care le-a prezentat în faţa instanţei, scrisori şi e-mailuri de la româncă, l-au ajutat să aibă câştig de cauză. Acum, Livia nu are voie să se apropie la mai puţin de 90 de metri de casa lui.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Leonardo Di Caprio
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close