Antena 3 CNN Timp liber Film Rona Hartner a arătat ce are sub rochie pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia

Rona Hartner a arătat ce are sub rochie pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia

Rona Hartner a arătat ce are sub rochie pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia
Sursa foto: Foto: VideoNews
04 Sep 2011   •   19:08

Actriţa Rona Hartner a făcut spectacol la festivalul de film de la Veneţia. Pe marele ecran şi-a arătat talentul actoricesc. Pe covorul roşu, însă, românca a arătat am tot ce ar fi trebuit să rămână sub rochia sa fistichie.

Purtând o rochie roz-aprins şi sandale verzi, Rona Hartner a avut o ţinută destul de aşezată faţă de obişnuitele ei apariţii excentrice. A pozat alături de colegii de pe platoul celui mai nou film în care joacă - Poulet aux prunes.

Odată rămasă cu fotoreporterii, actriţa le-a dat material cât pentru o carieră. A făcut piruete ample, iar poalele rochiei sale au dezvăluit ceva mai mult decât se poartă de obicei la elegantul festival veneţian.

Rona Hartner a fost o apariţie non conformistă şi la proiecţia de gală a filmului despre un muzician iranian care îşi pierde dorinţa de a trăi după ce soţia îi distruge vioara preferată. În timp ce colegele sale au ales pentru covorul roşu ţinute negre, de seară, actriţa a pariat tot pe roz.

Şi şi-a asortat rochia cu flori uriaşe prinse în păr. Chiar dacă imaginea Ronei Hartner este adesea controversată, talentul ei a avut parte de toată aprecierea la Veneţia. Iar filmul a fost bine primit de critici.

 


×
Subiecte în articol: rochie Rona Hartner covorul rosu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close