Antena 3 CNN Timp liber Film "Saga Amurg: Eclipsa" ? prima poziţie în box office-ul românesc de weekend

"Saga Amurg: Eclipsa" ? prima poziţie în box office-ul românesc de weekend

"Saga Amurg: Eclipsa" ? prima poziţie în box office-ul românesc de weekend
06 Iul 2010   •   23:00

Liderul box-office-ului românesc de weekend a fost filmul "Saga Amurg: Eclipsa". Pelicula a avut încasări de 821.733 de lei şi 46.370 de spectatori, relatează Mediafax.

"Saga Amurg: Eclipsa" are ca subiect disputa dintre un vampir şi un vârcolac pentru iubirea unei liceene americane. Aceasta este a treia adaptare dintr-o saga literară care a reuşit deja încasări de peste un miliard de dolari din vânzările de bilete. Din toamnă vor începe filmările pentru cel de-al patrulea film al francizei.

Acesta este cel mai vizionat film în primul weekend de la lansarea pe piaţa din România, fiind urmat, în topul celor mai vizionate premiere, de "Alice în ţara minunilor/ Alice in Wonderland", cu 41.919 de spectatori.

Trailer Saga Amurg: Eclipsa

A doua poziţie în box office-ul românesc a fost ocupată de "Povestea jucăriilor 3/Toy Story 3". Filmul a avut încasări de 64.575 de lei şi 3.337 de spectatori. În "Povestea jucăriilor 3" sunt prezentate noile aventuri ale cunoscutelor păpuşi, care trebuie să găsească o modalitate de a se întoarce la stăpânul lor, după ce acesta le-a abandonat într-o grădiniţă plină cu copii enervanţi.

Trailer Toy Story 3

"Prinţul Persiei: Nisipurile Timpului" s-a clasat al treilea în acest weekend, pelicula având încasări de 60.791 de lei şi 3.464 de spectatori. Lungmetrajul, regizat de Mike Newell, are la bază un cunoscut joc video. Spectatorii sunt ?transportaţi? în antichitate, unde un prinţ persan se aliază cu o prinţesă dintr-un imperiu rival. Prin această alianţă cei doi încearcă să oprească un rege care intenţionează să provoace o furtună de nisip cu puterea de a distruge întreaga lume.

Trailer Prinţul Persiei: Nisipurile Timpului

Următoarele poziţii în box office-ul românesc de weekend au fost ocupate, în ordine, de "Totul despre sex 2" (încasări de 57.380 de lei şi 3.060 de spectatori) şi de pelicula "Plan de rezervă" (încasări de 57.288 de lei şi 3.178 de spectatori).

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close