Antena 3 CNN Timp liber Film Sharon Stone filmeaza ultimele secvenţe la Bucureşti. Ce impresie i-a lăsat actorului român care a lucrat cu diva

Sharon Stone filmeaza ultimele secvenţe la Bucureşti. Ce impresie i-a lăsat actorului român care a lucrat cu diva

Sharon Stone filmeaza ultimele secvenţe la Bucureşti. Ce impresie i-a lăsat actorului român care a lucrat cu diva
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2012   •   21:51

Sharon Stone filmează ultimele secvenţe la Bucureşti. Pe o căldură sufocantă, diva de la Hollywood şi-a jucat rolul pe scările palatului de pe malul lacului Snagov. Oamenii din staff-ul ei au făcut tot ce au putut pentru ca actriţa să scape de ochii curioşilor. Au existat însă şi români care au văzut-o pe divă de foarte aproape.

Greu de filmat. Aşa a fost Sharon Stone vineri pentru camerele televiziunilor de la Bucureşti. Relaxată, mereu cu zâmbetul pe buze, actriţa n-a părut deranjată de nimic. Firesc. O armată de oameni a lucrat pentru ea.

Imediat ce au văzut camera de filmat a reporterilor, gardienii divei au făcut tot ce le-a stat în putere pentru ca  obiectivul să nu surprindă nimic: s-au jucat cu oglinda, au montat panouri, iar bodyguarzii au făcut zid viu.

Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca Sharon Stone să fie atât de lipsită de pretenţii şi disciplinată. Nici Radu Iacoban, unul dintre cei doi actori români care joacă în pelicula "What about love", alături de divă şi de Andy Garcia.

Să joace cu un star de la Hollywood e visul oricărui actor din România. Chiar şi pentru scurtă vreme. Singurul regret al lui Radu e că n-a apucat să facă o fotografie cu diva. N-a avut timp. N-are un rol important, dar a primit o lecţie serioasă. Cea a Hollywoodului.

Filmările de la Bucureşti pentru pelicula "What about love" se vor încheia săptămâna viitoare.



×
Subiecte în articol: Sharon Stone actriţă
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close