Antena 3 CNN Timp liber Muzică Bărbatul care ar fi vândut Furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole, arestat preventiv

Bărbatul care ar fi vândut Furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole, arestat preventiv

Bărbatul care ar fi vândut Furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole, arestat preventiv
Sursa foto: Intact Images
18 Oct 2010   •   17:07

Tribunalul Bucureşti a hotărât arestarea în lipsă, pentru 30 de zile, a lui Cristian Urziceanu, bărbatul care ar fi vândut Furadanul, furnizat ulterior Mădălinei Manole şi folosit apoi de aeasta pentru a se sinucide în 14 iulie, transmite Mediafax. Deoarece bărbatul nu a fost încă găsit, procurorii au cerut arestarea lui în lipsă.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, Urziceanu ar fi cel care a vândut Furadanul preşedintelui fun-clubului Mădălinei Manole. Substanţa a ajuns ulterior la artistă.

Furadanul este un insecticid extrem de toxic. Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" a confirmat faptul că artista s-a sinucis cu Furadan.

Mădălina Manole a fost găsită moartă în dimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa sa din localitatea Otopeni, chiar de ziua ei de naştere. Trupul neînsufleţit a fost descoperit de soţul artistei, Petru Mircea. Cântăreaţa a fost înmormântată pe 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploieşti.

Analiza toxicologică a stabilit că artista înghiţise doar Furadan şi nu a consumat băuturi alcoolice, droguri, produse pentru slăbit sau medicamente, înainte să moară.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close