Antena 3 CNN Timp liber Muzică Bodo a cântat, de Crăciun, în biserica neo-protestantă din care face parte de peste un an

Bodo a cântat, de Crăciun, în biserica neo-protestantă din care face parte de peste un an

Bodo a cântat, de Crăciun, în biserica neo-protestantă din care face parte de peste un an
Sursa foto: Foto: Observator
26 Dec 2010   •   19:50

Crăciunul e sărbătoarea sfântă care aduce laolaltă oameni ce nu s-au văzut de mult, e perioada în care iertăm şi ne cerem iertare. Fiecare face asta cum ştie, cum simte şi cum poate. De exemplu, Bodo, solistul trupei Proconsul a ales să-şi exprime mulţumirea printr-un concert de Crăciun, chiar în biserica al cărui membru este de mai bine de un an.

În sufletele fiecăruia dintre noi e credinţă. E opţiunea noastră de a alege cum să ne-o exprimăm. Unii ne rugăm în gând, acasă. Alţii mergem la biserică şi aprindem o lumânare. Important e să ne amintim că în ziua de Crăciun nu suntem singuri. Şi, cum dar din dar se face Raiul, unii aleg să dăruiască.

Nu mai e un secret pentru nimeni că Bodo e de-o vreme neo-protestant. Sâmbătă seară, în noaptea de Crăciun, şi-a luat soţia şi socrii şi au mers la Biserica Râul Vieţii. Acolo, împreună cu colegii de trupă, Bodo a cântat pentru câteva sute de suflete. 

A fost un concert pentru care Proconsul a pregătit altfel de piese decît sunt obişnuiţi fanii.

Mesajul a ajuns şi în sufletele celor care au venit să-i asculte.

 

×
Subiecte în articol: formatie biserica concert sărbători solist
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close