Antena 3 CNN Timp liber Muzică Drama ascunsă a lui Aurelian Andreescu, unul dintre cei mai mari artiști români

Drama ascunsă a lui Aurelian Andreescu, unul dintre cei mai mari artiști români

Drama ascunsă a lui Aurelian Andreescu, unul dintre cei mai mari artiști români
Sursa foto: Foto: youtube.com
03 Oct 2016   •   09:20

S-a stins din viață la doar 44 de ani, însă Aurelian Andreescu a avut un mare regret. Artistul a suferit enorm că nu a avut un copil biologic. Cea de-a doua soție, Mariella Annie Dumitriu, a povestit pentru Jurnalul National câteva episoade din viața cântărețului.

"Ne-am dus la Casa de Copii nr. 1, directoarea ne-a arătat toţi copiii pe care ii avea. Se intămpla inainte de Crăciun, in 1980. L-am ales pe Mirel din prima clipă. I se pusese o dată de naştere in funcţie de analizele fiziologice, şi anume 20 decembrie 1978. Ne-am rugat la Primărie, la Poliţie să se urgenteze, ca de ziua lui, la 20 decembrie, să fie in căminul nostru", declara Mariella despre Mirel.

Totodată, fosta soție, care s-a stins din viață în 2014, a povestit și că Aurelian Andreescu și-a presimțit moartea. "De foarte tănăr şi-a dat seama că viaţa lui se va termina repede. În august '77, cănd a murit Elvis, Aurelian cânta la mare, la Acapulco, şi mi-a zis: "Voi muri la fel de tănăr ca Elvis". Elvis avea 42 cănd a murit. Aurelian, 44”.

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close