Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mihai Trăistariu: Mi-a plăcut Cezar mult pentru că vine cu ceva unic

Mihai Trăistariu: Mi-a plăcut Cezar mult pentru că vine cu ceva unic

Mihai Trăistariu: Mi-a plăcut Cezar mult pentru că vine cu ceva unic
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Mar 2013   •   16:28

Cântăreţul Mihai Trăistariu a declarat că este foarte mulţumit de rezultatul finalei selecţiei naţionale a concursului Eurovision, precizând că Cezar este un contratenor de care România are nevoie, precizând că acesta are şanse mari la Malmo deoarece vine cu ceva unic şi nou, conform Mediafax.
   
Mihai Trăistariu a înregistrat una dintre cele mai bune performanţe ale României la Eurovision Song Contest. Piesa "Tornero", compusă de Eduard Cîrcotă şi interpretată de Mihai Trăistariu, este melodia cu cel mai mare punctaj obţinut în finala internaţională a Eurovision (172 de puncte). La ediţia din 2006 a Eurovision, desfăşurată la Atena, Mihai Trăistariu a ocupat cu "Tornero" locul al patrulea.
   
Mihai Trăistariu a declarat că are o părere foarte bună despre finala selecţiei naţionale a concursului Eurovision din acest an, câştigată de Cezar cu piesa piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur.
   
"Au fost mai mulţi care m-au surprins mai mult decât mă aşteptam. Cezar este un contratenor de care România are nevoie, ne trebuie voci bune de băieţi. Mi-a plăcut Cezar mult. Eu sunt foarte mulţumit de rezultat, pentru că Cezar este ceva special şi vine cu ceva unic. Şi întotdeauna când vii cu ceva nou câştigi voturi", a spus Mihai Trăistariu.
   
El a precizat că i-a plăcut foarte mult şi prestaţia din finală a trupei Electric Fence, care a interpretat melodia "Emilia". "Nu m-aş fi supărat dacă ieşeau ei învingători. Ca piesă care să ne reprezinte şi după prestaţia de aseară mi s-au părut buni cei de la Electric Fence", a spus Mihai Trăistariu.
   
Totodată, Mihai Trăistariu a precizat că a fost supărat de faptul că un membru al juriului, Ştefan Naftanailă, nu i-a acordat nici măcar un punct Luminiţei Anghel, care a interpretat piesa "Unique".
   
"La Luminiţa Anghel m-am supărat pentru că a luat o notă de 0. Nu e normal, pentru vocea, pentru piesa şi pentru prezenţa ei. A fost nefiresc", a spus Mihai Trăistariu.
   
Totodată, Mihai Trăistariu a apreciat prestaţia Elenei Cârstea, care în finala naţională a interpretat melodia "Spinning".
   
Cezar va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.
   
Cezar (Cezar Ouatu, supranumit "Cezar The Voice") a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.
   
Cezar va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

×
Subiecte în articol: mihai traistariu Eurovision piesa
Parteneri
Horoscop rune 27 martie-2 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close